Over mij

Even over mij, mijn naam Hester Wassens. Ik heb jaren in een GGZ/ziekenhuisapotheek gewerkt maar mijn passie ligt op een ander vlak. Toen we in het buitengebied gingen wonen en de paarden eenmaal naast het huis stonden kreeg ik al een ander beeld van de sociale samenhang van een kudde en dus ook een andere visie op hoe met paarden om te gaan.
Mijn werkelijke reis ben ik begonnen met een opleiding CranioSacraal therapie voor paarden en een opleiding sportmassage voor paarden. Door dit vak leerde ik de paarden weer anders kennen en werd ik me er steeds meer van bewust dat ze ons veel meer te bieden hebben dan alleen maar ons troetel- en rijdier. Ik ben me meer gaan verdiepen in communicatie van de paarden en tevens was ik al gestart met een opleiding algemene coaching.
Het is elke keer weer bijzonder wanneer een coachee in contact komt met zijn talenten en hier ook op begint te vertrouwen en om mensen te inspireren en te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling.
De link was snel gelegd en ik besloot mij te gaan ontwikkelen als “paardencoach”.
Inmiddels heb ik Basisopleiding Paardencoaching, Basisopleiding 2 – Systemische Paardencoaching, opleiding Paardencoaching voor Kinderen en opleiding Paardencoaching voor Teams afgerond en ben ik als paardencoach mijn eigen praktijk gestart.
Mijn reis is hiermee nog niet afgelopen, ben al even onderweg maar het mooie van dit vak is dat de reis oneindig door kan gaan, er valt nog zoveel te zien en te leren.